HOME > ECHIPAMENTE DE LOGISTICA

Atasamentele fac din stivuitoare potrivite pentru o mulțime de sarcini.

forklift attachments

Motostivuitoarele pot fi montate sau dotate cu multe tipuri de dispozitive de prindere, cum ar fi cleme, bare laterale, dispozitive de extindere a furcii și rotoare. Prin urmare ceea ce face posibilă manipularea tuturor tipurilor de încărcături pe sau pe un camion sau o remorcă.

Utilaj de ridicare cu furcă »


STIRI

Sortarea volumelor mari de pachete.

Această mașină de sortare de mare capacitate este un așa-numit sortare cu platformă închisă, în special potrivită pentru pachete mici care pot fi distribuite în mai multe destinații după cum doriți, fiecare destinație fiind un "jgheab" în cazul în care pachetul este lateral împins de pe centura de transport.

mai multe informatii »ECHIPAMENTO DE DEPOZITARE

Robotizarea depozitului dvs. economisește costurile forței de muncă.

Acesta este un robot paletizator. Plasează tăvile sau cutiile pe paleți și salvează foarte mult de ore de manevră. Vedem că acest tip de echipament este introdus în multe depozite.

robot de paletizare »


Mai mult trafic către site-ul dvs. prin logistica.ro.

Sunteți activ în sectorul echipamentelor de depozitare din India? Puneți-vă compania în spoturile de pe logistica.ro! Avem spațiu disponibil pentru a atrage atenția potențialilor clienți la compania dvs. sau la un anumit produs.

mail-ul nostru


MAȘINI DE AMBALARE

Contimeta, specialist internațional în mașini de ambalat.

Contimeta este o companie internațională care vinde diverse materiale de ambalare și echipamente de ambalare, de ex. mașini de etanșare a cazurilor, mașini de etanșare a cazurilor, ambalaje pentru paleți, capsatoare, mașini de legat cabluri și împachetări termocontractabile. De vanzare in Romania.

go to the Contimeta catalogue (English) »