HOME > CAMIOANE SI REMORCI

Kögel NOVUM LightPlus remorcă cu prelată și obloane. Remorcă cu prelată, greutate proprie de la 4775 kg.

Semiremorcile Kögel LightPlus de la generația NOVUM sunt echipate în mod standard cu noul profil de cadru exterior Kögel și cu noua suprastructură Kögel. Aceasta înseamnă că atașarea încărcăturii în cadrul exterior VarioFix din oțel perforat este de asemenea posibilă, de exemplu, dacă există bare de inserție din aluminiu în depozit. Cele 13 perechi standard de ochi de fixare au ochi laterali de fixare pentru o manevrare mai ușoară și o forță de tracțiune de 2.500 kilograme. Pentru o mai mare capacitate de încărcare, peretele frontal, inclusiv unghiurile volumului față, colțurile din spate și ușile din spate, sunt fabricate din aluminiu ca standard. Desigur, remorcile Kögel Lightplus au certificatul de siguranță marfă DIN EN 12642 Cod XL.
Cu semiremorcile Lightplus, osiile care asigură o întreținere și sunt de încredere, cu stabilitate optimă a șenilei, sunt echipate cu osiile standard ale remorcilor Kögel KTA. Unică „suspendare dublă“ a KTA, constând dintr-un lagăr din cauciuc moale și un braț pivotant din oțel de arc, nu numai că îmbunătățește caracteristicile de manipulare ale semiremorcilor, dar, de asemenea, face pentru o uzură redusă. Pentru a reduce în continuare greutatea vehiculelor, clientul poate opta pentru ferme de acoperiș și rezervoare de aer din aluminiu. În total, patru rânduri de scânduri de aluminiu, împărțite peste înălțimea stâlpului, mențin sarcina în poziție. În același timp, ei protejează pânza. Capacitatea de încărcare a podelei vehiculului a fost mărită la 7200 kg de șasiul armat. Alte opțiuni includ protecția împotriva coliziunii, camăle de siguranță și certificarea ADR.
Ca și în cazul tuturor vehiculelor Kögel pentru industria transporturilor este întregul șasiu al vehiculului Kögel Lightsplus protejate prin tehnica de acoperire prin cufundare ceramic plus catodice Nano, plus un strat de lac rezistent împotriva coroziunii

Specificații tehnice Kögel NOVUM LightPlus »


Semiremorci în vrac de ocazie vândute în România.

Van der Peet exportă în Romania vrac remorci de înaltă calitate. acestea remorci de apelare și remorci de podea sunt proiectate pentru a să servească nevoile transportatorilor de bunuri agricole.

Van der Peet semiremorci »


ECHIPAMENTE DE TRANSPORT

DAF vinde încă 1500 de camioane în Girteka.

DAF Trucks a vândut încă 1500 de camioane de tip XF 480 companiei de transport Girteka din Vilnius, una dintre cele mai mari companii de transport din Europa. Alegerea pentru DAF a fost făcută după o comparație extinsă, printre altele, în ceea ce privește fiabilitatea și consumul de combustibil. Girteka conduce alte mărci în afară de DAF, cum ar fi Mercedes-Benz.

Tractoare DAF XF »


Cadrul de camion din aluminiu economisește energie.

Arconic susține că un tractor cu remorcă poate salva greutatea de 900 kg când este prevăzut cu un cadru din aluminiu. Aceasta este în prezent fiind testat și va fi disponibil în 2018.

Citiți mai multe »


ECHIPAMENTE DE TRANSPORT

Compania dvs. sau produsul dvs. în spotlights pe logistica.ro.

Sunteți activ în sectorul vehiculelor comerciale din România? Am pus compania dvs. în spoturi! Avem spațiu disponibil pentru a atrage atenția potențialilor clienți la compania dvs. sau la un anumit produs.

mail-ul nostru


INDEXUL COMPANIILOR

Camioane - Scania

Camioane pentru distribuție, transport pe distanțe lungi și transporturi de construcție.
Scania Romania »


Construcția caroseriei - Van Eck Group

Caroserii, autovehicule cu volum mare, remorci pentru transportul aerian, remorci cu podea dublă, combinații lungi / grele, remorci cu axă mediană, remorci pentru oraș.
Van Eck Group »
Van Eck / Logi-D Conducerea cu trei corpuri swap în Germania

Managementul flotei - Astrata

Sisteme de management al flotei pentru camioane și camioane.
Astrata »
Astrata VanLinc

Material pentru transport special - Dutch Trailer Builders

Semi-încărcătoare mici (deschise și închise). Low-incarcatoare. Remorci extensibile. Producție proprie și importator de Rojo.
Dutch Trailer Builders (DTB) »


Material pentru transport special - Nooteboom

Nooteboom Trailers se axează pe dezvoltarea și producerea de soluții de transport pentru transportul special de 20 până la 1000 de tone de capacitate utilă de încărcare. Programul de produse cuprinde: încarcatoare, semi-încărcătoare, teletrailers, remorci de balast, remorcă, modul de remorci, și remorci și camioane second hand
Nooteboom Trailers »


Remorci agricole și remorci pentru containere - D-Tec

D-Tec furnizează, printre altele, remorci pentru containere, combinații de 3 teu pentru transportul containerelor, remorci pentru îngrășăminte și remorci cu prelată. Mai mult: arme și sisteme de cântărire și sortare pentru echipamente de transport.
D-Tec »


Sisteme de twistlock - ML Projects / MoToc

ML-Products furnizează sisteme de twistlock cu acțiune pneumatică cu care, în calitate de operator de transport, puteți atașa rapid și în siguranță containerele și containerele pe un șasiu.
ML-Projects / MoToc »


Vehicule de distributie - Liftboxx


Cel mai inteligent vehicul de distribuție. Conducerea cu un șasiu în formă de U cu care poate fi ridicată și depusă o cutie de încărcare separată. Încărcare și descărcare la nivelul solului. Sunt posibile diferite lungimi, lățimi, versiuni și capacități de încărcare.
Liftboxx »


Spuneți vizitatorilor despre compania dvs.

CAMIONETE

Volkswagen Caddy este disponibil cu motor pe benzină.

Volkswagens Caddy nu este disponibil numai cu motor diesel, ci și cu motor pe benzină de 1,4 litri. Mai multe informatii.


Producătorul european Coxx proiectează și construiește șasiu redus, birouri mobile și școli mobile.

Coxx construiește un șasiu redus bazat pe camionete de 3,5 până la 6 tone, astfel încât acestea să poată fi echipate cu un volum mare caroserie sau sistem de recipiente.

Coxx Mobile Systems »


STIRI

Camioane speciale pentru servicii publice, pentru export peste tot în lume.

Gemco Vehicule Speciale. Vehicule rapide de intervenție, camioane de salvare și de salvare, Laboratoare mobile și ateliere de lucru, Suport pentru telecomunicații Vehicule, Materiale periculoase / Unități de contaminare / comandă. De vanzare in Romania.

Gemco Safety website »