HOME > CAMIOANE SI REMORCI

Semiremorci în vrac de ocazie vândute în România.

Van der Peet exportă în Romania vrac remorci de înaltă calitate. acestea remorci de apelare și remorci de podea sunt proiectate pentru a să servească nevoile transportatorilor de bunuri agricole.

Van der Peet semiremorci »


ECHIPAMENTE DE TRANSPORT

DAF vinde încă 1500 de camioane în Girteka.

DAF Trucks a vândut încă 1500 de camioane de tip XF 480 companiei de transport Girteka din Vilnius, una dintre cele mai mari companii de transport din Europa. Alegerea pentru DAF a fost făcută după o comparație extinsă, printre altele, în ceea ce privește fiabilitatea și consumul de combustibil. Girteka conduce alte mărci în afară de DAF, cum ar fi Mercedes-Benz.

Tractoare DAF XF »


Conducerea cu trei corpuri swap în Germania.

Serviciul de transport Rebro de la Sprundel (Olanda) va folosi o combinație nouă de camioane pentru clientul german DPD. Aceasta înseamnă că în Germania se pot transporta trei corpuri swap de 7,45 metri (format BDF) cu opt tone de greutate admisă. Combinația este construită de Van Eck din Beesd, cu participarea D-Tec (șasiu remorcă), VSE (sistem electronic hidraulic de control), Volvo (FH 6x2 tractor șasiu de vehicul) și Logi-D (proiectare si hidraulice Motoc corp de schimb încuietori). O caracteristică esențială a unui astfel de combinație este că îndeplinește standardele germane stricte în ceea ce privește cercul de întoarcere (cercul interior de cel puțin 530 cm și un maxim de cerc exterior 1250 cm). Van Eck și Logi-D au venit după cum urmează. Combinația constă dintr-o mașină cu trei osii, un dolly și o remorcă. Dolly este cu bară de tracțiune reglabil în mod rigid la autovehicul legat prin porțiunea frontală de fapt funcționează ca un șasiu cu patru osii, cu toate acestea, a treia axă a vehiculului și roțile respective ale dolly sunt controlate de sistemul VSE hidraulic. Șasiul semiremorcă este inițial un D-Tec master Port, are două axe în loc de trei, și se poate extinde până la o lungime de 15 metri, prin care el poate transporta doi BDF-coacere. În stare retrasă, lungimea remorcii este de 13,6 metri cu care poate fi folosită ca remorcă standard. Avantajul acestei soluții este acela că există doar un punct de pivotare, astfel încât această combinație conduce ca o mașină obișnuită de remorcă combi, desigur cu o lungime suplimentară de metri deoarece lungimea totală este de 25,25 metri. Șoferul nu trebuie să aibă abilități suplimentare, mai ales în cazul manevrelor înapoi.

Citiți mai multe »


Cadrul de camion din aluminiu economisește energie.

Arconic susține că un tractor cu remorcă poate salva greutatea de 900 kg când este prevăzut cu un cadru din aluminiu. Aceasta este în prezent fiind testat și va fi disponibil în 2018.

Citiți mai multe »


ECHIPAMENTE DE TRANSPORT

Compania dvs. sau produsul dvs. în spotlights pe logistica.ro.

Sunteți activ în sectorul vehiculelor comerciale din România? Am pus compania dvs. în spoturi! Avem spațiu disponibil pentru a atrage atenția potențialilor clienți la compania dvs. sau la un anumit produs.

mail-ul nostruCAMIONETE

Volkswagen Caddy este disponibil cu motor pe benzină.

Volkswagens Caddy nu este disponibil numai cu motor diesel, ci și cu motor pe benzină de 1,4 litri. Mai multe informatii.


Producătorul european Coxx proiectează și construiește șasiu redus, birouri mobile și școli mobile.

Coxx construiește un șasiu redus bazat pe camionete de 3,5 până la 6 tone, astfel încât acestea să poată fi echipate cu un volum mare caroserie sau sistem de recipiente.

Coxx Mobile Systems »


STIRI

Camioane speciale pentru servicii publice, pentru export peste tot în lume.

Gemco Vehicule Speciale. Vehicule rapide de intervenție, camioane de salvare și de salvare, Laboratoare mobile și ateliere de lucru, Suport pentru telecomunicații Vehicule, Materiale periculoase / Unități de contaminare / comandă. De vanzare in Romania.

Gemco Safety website »