Camioane / remorci - Logistica.ro
HOME > CAMIOANE SI REMORCI

Semiremorci în vrac de ocazie vândute în România.

Van der Peet exportă în Romania vrac remorci de înaltă calitate. acestea remorci de apelare și remorci de podea sunt proiectate pentru a să servească nevoile transportatorilor de bunuri agricole.

Van der Peet semiremorci »


ECHIPAMENTE DE TRANSPORT

Cadrul de camion din aluminiu economisește energie.

Arconic susține că un tractor cu remorcă poate salva greutatea de 900 kg când este prevăzut cu un cadru din aluminiu. Aceasta este în prezent fiind testat și va fi disponibil în 2018.

Citiți mai multe »


ECHIPAMENTE DE TRANSPORT

Compania dvs. sau produsul dvs. în spotlights pe logistica.ro.

Sunteți activ în sectorul vehiculelor comerciale din România? Am pus compania dvs. în spoturi! Avem spațiu disponibil pentru a atrage atenția potențialilor clienți la compania dvs. sau la un anumit produs.

mail-ul nostruCAMIONETE

Volkswagen Caddy este disponibil cu motor pe benzină.

Volkswagens Caddy nu este disponibil numai cu motor diesel, ci și cu motor pe benzină de 1,4 litri. Mai multe informatii.


Producătorul european Coxx proiectează și construiește șasiu redus, birouri mobile și școli mobile.

Coxx construiește un șasiu redus bazat pe camionete de 3,5 până la 6 tone, astfel încât acestea să poată fi echipate cu un volum mare caroserie sau sistem de recipiente.

Coxx Mobile Systems »


STIRI

Camioane speciale pentru servicii publice, pentru export peste tot în lume.

Gemco Vehicule Speciale. Vehicule rapide de intervenție, camioane de salvare și de salvare, Laboratoare mobile și ateliere de lucru, Suport pentru telecomunicații Vehicule, Materiale periculoase / Unități de contaminare / comandă. De vanzare in Romania.

Gemco Safety website »